LÉPJ SZINTET A PÉNZÜGYEIDBEN

az egyedülálló pénzügyi személyiségeddel

Készen állsz az öntudatlan pénzblokkok eltávolítására, és új utat választasz a szabadság, a szabadság és a pénzzel való egészséges kapcsolat felé?

Ami a pénzt illeti, előbb-utóbb mindannyiunknak lesz egy ébresztése. Miért?

Amikor a pénzblokkok átveszik az irányítást

az életedben, itt az ideje,

hogy tegyél valamit ez ügyben:

 • Túl elfoglalt vagy, vagy túl kevés időd van arra, hogy kitaláld, hogyan emeld jövedelmed egy következö szintre
 • Úgy érzed, hogy van egy láthatatlan pénzüvegplafon, amely elválaszt a sikertől
 • Épp hogy csak annyit keresel, hogy "elég" ,függetlenül attól, hogy mennyire sikeres a karriered vagy a  vállalkozásod
 • Túl keveset kérsz a munkádért, de nem tudod, hogyan tudnál többet kérni
 • Attól tartasz, hogy keményebben kell dolgoznod ahhoz, hogy többet szerezz, és ez pont ott tart téged, ahol vagy
 • Kerüled azokat a befektetéseket, amelyek hozzájárulnának céged vagy karriered virágzásához
 • Titokban tartod a pénzed, hogy biztonságban és ellenőrzéses alatt érezd
 • Szeretnél több pénzt teremteni, de félsz attól is, hogyan tudnád ezt megtenni

Tudtad, hogy megszabadulhatsz az öntudatlan pénzblokkoktól, és megnyomhatod a TÖRÖL gombot egy új pénztörténethez, ami ma kezdödik?

Megmutatom hogyan....

Benned is van egy egyedi , különleges "PÉNZKÓD", amelyet Pénzügyi Személyiségnek nevezünk

 

 

Mikor végre feltárul előtted a pénzügyi személyiséged, olyan érzésed lesz, mintha az életed kirakójának minden darabkája végre összeállna!

 

 • Világossá válik számodra, hogy mi az, ami a pénz kapcsán az őrületbe kerget ( ez az érzés felszabadít a negatív önértékelésed alól)
 • Megismered a 3 legfontosabb pénzerődet ( és hogy hogyan tudsz a segítségükkel a vállalkozásodban több pénzt termelni)
 • Képessé válsz szabadon döntést hozni, és nem félelemből (a megkönnyebbülés felszabadító minősége, amit érezni fogsz, azonnal új lehetőségeket nyit meg számodra)
 • Nem leszel tovább áldozata a tudatalattid szabotázsának ( ez egy áldás, az életedet autentikus módon és kontroll alatt tarva élni)
 • Pontosan tudni fogod mit kell tenned és mondanod, ha valaki "áttöri az anyagi határaidat"
 • Bizakodónak és felkészültnek fogod érezni magad, hogy a vállalkozásodban ( vagy a karrieredben) új lehetőségeket nyiss, melyek a bevételeidet új magasságokba emelik
 • Végre leszámolhatsz a pénzzel való stresszes kapcsolatoddal. Most végre érteni fogod és meglesznek a megfelelő eszközeid, hogy a legmagasabb és a legjobb éned legyél

 

Az ok, amiért a PÉNZKÓD Programot-ot megalkottam

Neked való a PÉNZKÓD Program, ha készen állsz a tudatalatti pénzblokkjaid elhárítására és egy ÚJ PÉNZÜGYI TÖRTÉNET elkezdésére -

egy történetre, ami számodra megadja azt az érzést, hogy teljesen, összhangban, célirányosan kapcsolódj össze a pénzzel.

 

 

Dolgozz velem a pénzügyi átalakulásodon!

A programban való részvételhez kattints ide:

LHa pénzről van szó, vajon melyik vagy a 8 közül? Király, aszkéta, mágus, sztár, naív, lázadó, megmentő vagy ínyenc ?

Az igazat megvallva, a fenti tipusok kombinációja vagy! A jólétedhez vezető egyedi, Rád szabott utad ott kezdődik, hogy megismered a pénzhez fűződő viszonyodat, illetve feltérképezed a pénzügyi személyiségedet.

Az általános marketingtanácsokat pont a fentiek okán nem érdemes vakon követned, sem azokat az üzleti megoldásokat, amiket mások másolnak - ezek lehet, hogy a Te pénzügyi személyiségedhez abszolút nem passzolnak!

A nevem Adrienn Amberees von Toth (Megmentő & Mágus & Jóember) és férjemmel Árpáddal (Mágikus & Megmentö & Jóember) közösen építettünk föl egy pénzügyi képzésre fókuszáló akadémiát. Összekapcsoljuk a spiritualitást a pénzzel, tudatosságot viszünk a pénzügyeinkbe és ezzel az életünkbe is.

Az elmúlt évek során a pénzügyi személyiségek szinte minden kombinációjával találkoztam ügyfeleim révén, így neked is tudok segíteni, hogy megtaláljuk számodra azt az utat, ahol a legkisebb ellenállásod tapasztalható a pénzzel kapcsolatban!

Ha tetszett a személyiségteszt, akkor egyenesen imádni fogod a pénzügyi személyiséged feltárásában való elmélyülést.  Valóban sorsfordító!

 

Mélyülj el a pénzügyi tudatosságodban

Használd ki maximálisan a pénzügyi személyiségedben rejlő lehetőségeket: 

 • Növeld bevételeidet a Benned rejlő lehetőségeiddel, erősségeiddel -  különös tekintettel arra, hogyan használd a pénzügyi személyiségedet a marketingben és az üzletben, hogy kevesebb ráfordítással, több pénzt szerezz! ( Ez mindenki számára teljesen eltérő)
 •  Állítsd meg végre az ismétlődő pénzügyi hibáidat és győzd le a pénzügyi kihívásaidat - meg fogsz lepődni, hogy a személyiséged szükségtelenül pénzt veszít, vagy csak egyszerűen szabotálja a nyereségeket. Minden személyiségtípus ezt másképp csinálja.
 • Vonzz be több ideális ügyfelet azzal, hogy megtanulod, hogyan add el a pénzügyi személyiségedet és hogyan tudsz az ügyfeleid számára segítségül lenni. Ez a tudás aranyat ér! Érdemes tisztában lenned a 8 személyiségtípus tulajdonságaival. Ez egy igazi titkos szupererő.
 • Építsd fel a vállakozásodat a személyiségednek megfelelően, hogy végre érezd a pénz áramlását, ami az életedbe könnyebbséget, befolyást, varázslatot hozhat.

 

 

Miért érdemes részt venned a tréningen?

KIRÁLY: tudom, hogy nagy álmaid vannak és türelmetlen vagy, amiért nem mennek olyan gyorsan a dolgok, ahogyan Te szeretnéd. Ha ezt olvasva, most bólogatnál, akkor sok belső munka vár rád. Uralnod kell a "könnyedséget és áramlást", még akkor is, ha a munkamániás-személyiséged minden idegszálával küzd ellene. Engedd szabadságra a dolgos kis hangyákat és legyél a saját világod királya. Tarts velünk!

ASZKÉTA: Hát igen - mindenki ilyen rendezett szeretne lenni, mint Te. De tényleg. Tudom, valószínű azt gondoltad, hogy egy "unalmas" személyiséged van, de annyi csodálatra méltó adottságod van! De! Ha a személyiséged fejlesztésén spórolsz, nem éred el azt a szabadságot, amire vágysz. Attól, hogy velünk tartasz ezen a tréningen, még nem leszel hajléktalan. Ez egy okos, biztonságos és kifizetődő befektetés. Tarts velünk!

MÁGUS: Tudom, elégedett vagy a pénzeddel. Könnyen jön, könnyen megy, ugye? Mindig tudsz többet kívánni, mi ebben a nagy ügy? De tudom, hogy hatalmas igényed van arra, hogy megváltoztasd a világot, hogy a pénz csak a jókat erősítse. Hadd legyek őszinte - gondolkodj nagyban. Engedd, hogy a mágikus képességeidet segítsünk jólétté alakítani ... mindenki számára. A világnak szüksége van rád. Tudod, hogy be lehet vonzani a pénzt, hogy nálad legyen. Tarts velünk!

LÁZADÓ: Ne vegyél részt ezen a kurzuson. Számodra határozottan tilos a részvétel. - Ha ha, komolyra fordítva a szót, természetesen nem tilos. Tudom, hogy néha szándékosan ellenállsz már működő dolgoknak, még akkor is, ha ez a viselkedésed a saját érdeklődésed ellen van. Tudod mi az, ami nagyobb örömmel fog eltölteni, mint lázadónak lenni? Gazdag lázadóvá válni! Senkinek nincs nagyobb szabadsága, mint egy gazdag különcnek. Hágd át a szabályokat és legyél mások példaképe, akik szintén felszabadultak szeretnének lenni. De semmi esetre se tarts velünk a Money Makeover Tréningen 🙂

SZTÁR: A csillogásod és ragyogásod alatt egy hatalmas szív rejtőzik, és nem mindenki értékeli a környezetedben a ragyogást, amit az ő életükbe viszel. De tudod mit? Minden pénzügyi személyiségtípus a lelke legmélyén olyan szeretne lenni, mint TE, mert példakép vagy jólápoltság, önelfogadás és szórakozás terén. És ha segítek Neked, hogy ezeket az adottságaidat használd, akkor a példád rengeteg nőnek tud segíteni, hogy inspirálja őket, saját maguk fejlesztésére. A Money Makeover Tréningen való részvétel egy hihetetlen befektetés, ami a következő években biztosan kifizetődik. Tarts velünk!

NAIV: Tudom, hogy néha kritizálod a vállalkozókat, mert számodra inkább sokkal fontosabbak az emberek, mint a pénz. Ezért teszel meg mindent annak érdekében, hogy ne növekedjen a céged. Látom! Ha homokba dugod a fejed, nem csak elveszett leszel, hanem megfosztod magad attól a lehetőségtől is, hogy sok embert megajándékozz a tudásoddal. Engedd, hogy segítselek fejlődni, hogy szolgálhass ( nem kell a kettő közül választanod).  Csatlakozz hozzánk most - gondolj azokra az új barátokra, akiket találni fogsz!

MEGMENTŐ: Tudom, hogy olyan sokat adsz, hogy sokszor kifacsartnak érzed magad (titokban talán mérges is vagy). Minden probléma láttán, amit a világban tapasztalsz, megfájdul a szíved, de félsz attól, hogy ha pénzt kérsz, akkor egy mohó, pénzéhes emberré válsz. Ez soha nem fog megtörténni. Tudok Neked segíteni a határaid kijelölésével , illetve a bátorságod növelésével, hogy el tudd kérni azt az árat, amit te érsz.  Tarts velünk!

ÍNYENC: A legbelső hedonista énedhez szeretnék beszélni, akinek minden bizonnyal mondták már, hogy lusta, vagy csak egyszerűen "nem bánsz jól a pénzzel".  Tudom, hogy a pénz gondolata is kiveri néha nálad a biztosítékot, de ígérem, hogy nem lesz unalmas, sem bonyolult, sőt még félelmetes sem. Pénzzel minden álmodat valóra válthatod. Ne habozz, csatlakozz hozzánk!

HAMAROSAN VÉGET ÉR A SPECIÁLIS AJÁNLAT

Gyere most a programba

Így épül fel a tréning

 

 • Először feltérképezzük a pénzügyi személyiségedet egy részletes teszt segítségével
 • Megtanulsz mindent a saját, egyedi erősségeidről és a pénzzel kapcsolatos kihívásaidról
 • Találni fogsz egy egyszerűbb utat arra, hogy azonnal egy új pénztörténetet indíts
 • Kapsz 6! hihetetlenül inspiráló és egyéni Mentorcoachingot velem, ahol arról beszélünk, hogyan tudod a pénzügyi személyiséged erősségét használni
 • Megszűnnek az eddig számodra ismeretlen pénzblokkjaid és új nézőpontba kerül a pénz az életedben, a vállalkozásodban, vagy a karrieredben
 • Személyesen foglak Téged támogatni izgalmas, lépésről-lépésre gyakorlatokkal, amik mélyrehatóak és pontosan megmutatják, hogyan tudod a tudatalattidban rejtőző pénzblokkjaidat megszüntetni és új, pénzteremtő tevékenységeket a vállalkozásodban, a karrieredben, vagy az életedben, esetleg a kapcsolataidban létrehozni
 • A 6 modulban személyre szabott lépéseket kapsz, amikkel a felismeréseket azonnal alkalmazhatod úgy, hogy akár azonnali változást is elérhetsz a hétköznapi életedben
 • A programban kapsz egy kártyacsomagot, mely tartalmazza a Te pénzügyi személyiségedet. Ezek a gyönyörű, színes kártyák megmutatják az erősségeidet, a tehetségedet, a kihívásaidat és még sok minden mást is, életteli részletességgel.  Megmutatják, hogy mi mozgat Téged, ha pénzről van szó. A kártyákat postán kapod meg egyenesen az otthonodba egy másik meglepetésünkkel együtt. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog Neked!

 

Eredmények a tréning után

 

 • Könnyebben fogsz tudni döntéseket hozni
 • Pozitívabb életszemléleted lesz
 • Nyitott és produktív beszélgetéseket fogsz tudni folytatni pénzügyi téren
 • Több pénzed lesz az emberekre, élményekre és jó dolgokra, mint azt valaha képzelted volna
 • Képessé válsz többet adni, mert tudni fogod, hogy hova vezet, ha egy kérdésre "igen"-nel, vagy "nem"-mel válaszolsz.
 • Megerősítve érezheted majd magad, hogy új döntéseket hoz, olyanokat, amik Téged boldogabbá tesznek
 • Érezheted majd az önértékelésed emelkedését
 • És emelkedést fogsz realizálni a bevételeidben, béredben

 

tartalom 

1. Fedezd föl pénzügyi személyiségedet. Merülj el a 8 részletes tréning videóban, hogy minél többet megtudj a pénzügyi személyiségekről és arról, hogy hogyan tudod felismerni a személyiségjegyeket magadon, illetve másokon. Fedezd föl, hogy hogyan dolgoznak össze a személyiségek, beleértve a partnered, gyereke(i)d, szüleid, ügyfeleid  befolyását.

2. Profitálj az egyedülálló erősségeidből. Mik a természetes adottságaid, ha pénzről és üzletről van szó és hogyan tudsz szolgáltatást, terméket, vagy akár üzleti modellt tervezni, hogy megtaláld a számodra természetes utat a pénzhez. Beszélni fogunk marketing ötletekről, befektetési stratégiáról és az ideális ügyfelekről, a Te egyedülálló pénzügyi személyiséged tükrében.

3. Pénzügyi kihívások legyőzése. Feltérképezzük azokat a szokásokat, meggyőződéseket és magatartásokat, amik visszatérően szabotálják az anyagi helyzetedet. Segítek mindazokat a tényezőket racionalizálni, felszínre hozni és leküzdeni, amik a természetes pénzáramlásod útjában állnak. Plusz - pénzkorlátok - ez mindenki számára más és egyedi!

4. Pénzügyi irányítás megszerzése. Mi a Te valódi utad a jóléthez? Hogyan lehet az árral együtt lebegni és megállni, hogy olyan keményen dolgozz? Megtanulod értékelni a jövőbeni projektjeidhez szükséges eszközöket, munkatársakat és üzleti ötleteket és bizonyossággal válhatsz azzá, aki valóban vagy.

áttekintés 

 

 • 6 egyéni és inspiráló 1:1 Mentoring Coaching velem
 • 48 órán belül megkapod a coaching videófelvételét MP3 és MP4 formátumban
 • Komplett Online Tréningprogram  videókkal és feladatokkal mind a 8 pénzügyi személyiség számára
 • Az egész tréning tartalmazza a PDF-anyagokat és letölthető hanganyagokat
 • Hozzáférés a gyakorlatokat, feladatlapokat, vizualizációkat, interjúkat és bónuszokat tartalmazó pénzügyi személyiség-könyvtárhoz
 • Gyakorlatias házifeladatok és pénztippek, hogy rendet tudj teremteni és megszüntesd a rendetlenséget, valamint, hogy fel tudd állítani a pénzzel kapcsolatos határaidat

 

 

 

 

Íme a modulok, amikben én személyesen foglak kísérni

MODUL#1 

MoneyCode

"Törd fel a pénzkódodat"

 • Fedezd fel az egyedülálló pénzügyi személyiségedet
 • és ennek a különleges jelentését, amivel az életedben és a vállalkozásodban rendelkezel
 • Tapasztald meg, hogy mi az, ami eddig a kulcsfontosságú területeken visszatartott: kapcsolatok, üzlet, karrier, önértékelés, bevétel és még sok más
 • Tapasztald meg, hogy életednek melyek azok a területei, amikben a legjobb vagy és amikre érdemes jobban koncentrálnod
 • vágj bele most a változásba,
 • amivel azonnali eredményeket célzol meg

MODUL #2

MoneyCompass

"Készítsd el a saját egyéni Pénz- Iránytüdet""

 

 

 • Találd meg a leghatékonyabb módját, hogy eltöröld és legyőzd a pénzzel kapcsolatos negatív érzéseidet (ez a gyakorlat valóban mélyre ható, olyannyira, hogy még a zsigereidben is érezni fogod)
 • Alkosd meg a kristálytiszta "iránytűdet",
 • ami vezérfonalként fog szolgálni számodra az új döntéseidben az életedben, a vállalkozásodban, vagy a karrieredben
 • Kezdd el használni a pénzügyi személyiséged kulcselemeit, hogy a félelmeidet és kétségeidet bizalommá alakítsd át,
 • és hogy tudj bízni saját magadban, mikor új pénzzel kapcsolatos döntéseket kell hoznod.

 

 

MODUL #3

moNEYVOICE

"Ismerd meg a saját egyéni Pénz- Hangodat""

 

 • Tudd meg pontosan, hogy hol folyik el a pénz a vállalkozásodban, vagy a karrieredben ,
 • hol vannak a lefolyók, vagy a halott zugok
 • mit kell tenned ahhoz, hogy ezeket a laza pontokat bezárd, mielőtt túl késő lenne
 • találj magadnak egy egyszerű módot, ahogyan a pénzről beszélni tudsz
 • ahogy pontosan meg tudod szüntetni a pénzzel kapcsolatos ügyetlenségedet és ezt az ügyetlenkedést bátorsággal és bizonyossággal felváltani.
 • Fedezd fel a pénzhatárok teremtő erejének titkát, amik emelni fogják a cashflow-dat
 • és ezzel együtt egy egészséges emelkedést is eredményez az önbecsülésedben

 

 

MODUL #4

MONEYSTORY

"Írj egy Új Pénz-Történetet""

 

 • Készíts magadnak egy hiánytalan  „Money Story Change“-et (mintát kapsz hozzá),
 • ami ma, holnap és azután is támogatni fog Téged, hogy
 • több pénzt keress,
 • tiszteletteljes határokat szabj
 • és hogy javíts az életeden
 • Elkerülöd a visszatartó, negatív monológokat
 • és az állandó ellenállást a pénzzel szemben,
 • úgy, hogy többet tudsz keresni mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül

 

 

MODUL #5

MONEYCEiling

"Robbantsuk szét a Pénz - Határaidat""

 • Ismerd meg a 4 veszélyes pénz-gondolkodásmódot és hogy titokban mi okozza, hogy bár sokat dolgozol, mégis keveset keresel, vagy alacsony jövedelemmel rendelkezel
 • Hozz létre egy egyszerű  de zseniális akciótervet lépésekkel, amiket ma vállalni tudsz annak érdekében, hogy megnyíljanak az ajtók és új lehetőségek táruljanak eléd a vállalkozásodban, vagy a karrieredben
 • Fedezd fel azt a napi 5 perces Tool-t, amivel az átlátszó pénzkorlátaidat, amivel már régóta körbeveszed magad, szétrobbanthatod (tökéletes számodra, ha vállalkozó vagy)

 

MODUL #6

MONEYFUTURE

"Valósíts meg egy Új és Ragyogó Pénz - Jövöt""

 

 

 • Fedezd fel a legfontosabb módszereket, amikkel megszabadíthatod magad attól, hogy tudattalanul a pénzügyi személyiséged árnyékában élj
 • Készítsd el magadnak az egyedülálló, a lelked által inspirált élettervedet (mintát kapsz hozzá)
 • ami azonnali segítséget nyújt számodra, hogy megszabadulj a "kellene" szótól
 • és hogy a saját feltételeiddel egy szabad életet tudj élni

 

Ezt olvasva felmerülhet Benned a kérdés, "Adrienn, ez érdekesen hangzik, de mi az én befektetésem? "

Tekintettel arra, hogy a pénz a lelke minden döntésnek, amivel találkozunk

 • Mit történne, ha az ellentmondásos érzéseidet, az élettársaddal kapcsolatos konfliktusaidat, a kétséget és a terhet, amik visszatartanak levethetnéd, mi válna lehetővé számodra akkor az életedben, a vállalkozásodban, vagy a karrieredben?
 • Ha képes lennél hatalmasat emelni az önbecsüléseden úgy, hogy az a vállalkozásodban és az életedben hatalmas szerepet játszana, mekkora jelentőséggel bírna számodra?
 • Ha tudod, hogy a pénz az életed és a vállalkozásod minden területét befolyásolja, nem gondolod, hogy készen állsz, hogy magadba is invesztálj és hogy megéld végre a pénzügyi áttörést?

És ha nem magadért, akkor azokért, akiket szeretsz?

"IGEN, KÉSZEN ÁLLOK a PÉNZKÓD Programra,

mert ki akarok szabadulni a tudatalatti pénzbörtönömből 

és meg szeretném nyomni az újraindítás gombot a saját pénztörténetemben

(és tudom, hogy ezt a sorsfordító munkát egyedül nem tudom véghezvinni!)"

 

Nyugodtan kattinthatsz, a megrendelésedet biztonságos szervereken kezeljük.

Miután beérkeztek a Tőled kapott infomációk, néhány percen belül kapni fogsz

egy elektronikus számlát és egy megerősítést.

Pillanatok alatt kezdheted életed egyik legizgalmasabb utazását.

Pénzügyi Személyiséged megismerését. Hajrá!

 

Ezt kapom a befektetésemért cserébe:

 • Komplett tréningprogramot több videóval és feladatokkal mind a 8 pénzügyi személyiség típusra
 • Minden anyagot megkapok pdf-ben is és letölthető hangfájl formátumban is
 • Hozzáférést kapok a PÉNZKÓD-könytárhoz, ami tartalmazza a vizualizációkat, feladatokat, feladatlapokat és bónuszokat
 • Gyakorlatias házifeladatokat és pénztippeket, hogy rendet tudjak rakni, hogy megszüntessem a rendetlenséget és hogy határokat tudjak felállítani a pénzem számára

Ezeket a bónuszokat is megkapom:

 1. BONUS :WORKSHOP

"A számodra ideális vevő megtalálása"- workshop: ez egy 90 perces workshop felvétel, amiből megtudhatod, hogy a pénzügyi személyiséged ismeretének segítségével hogyan határozd meg a számodra ideális ügyfelet.

Fedezd fel a vevőid pénzmeggyőződését, az ajándékokat, a kihívásaikat és a nyelvezetüket, amikre szükséged van ahhoz, hogy azokat a jólfizető és hálás ügyfeleket tudd bevonzani, akikre szükséged van és akikkel szeretnél is dolgozni.

Érték: 149€  - neked AJÁNDÉK

 

2. BONUS : EBOOK & WORKBOOK

A 160 oldalas Ebook & Munkafüzet "Pénzmágnes- a sikeres emberek 21 stratégiája" már sok ügyfelemnek segített, hogy a pénzügyi tudatosságán egy hatalmasat lendítsen.

Az ebookban 21 sikerstratégia szerepel, szokások, amiket valóban sikeres emberek csinálnak. Az ebookot ajándékba kapod. A vásárlást követő néhány percen belül már olvashatod is.

ÉRTÉK: 19.90€ -neked AJÁNDÉK

 

3. BONUS : VIDEOKURZUS

A "Hogyan fektessek be jól - frusztráció helyett örömmel?" videókurzusban gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg, hogyan tudod jól használni a pénzügyi személyiségedet , hogy tudatos és számodra elönyös befektetési döntéseket hozz.

Hogyan tudsz frusztráció, idegeskedés, csalódás, stressz nélkül jól dönteni. Ne veszíts pénzt és ne idegeskedj amiatt, mert nem tudod, hogy hova érdemes befektetni.

Megmutatjuk, hogy a pénzügyi személyiségeddel hogyan tudod a számodra megfelelő vagyont fel és kiépíteni.

Megkapod a NoGo-Listát is, amely megvéd téged a hibás pénz ügyi döntésektöl. Melyik az a befektetési forma, ami egyáltalán nem neked való vagy mindenképpen kerülni kell. Már csak ezzel a listával is sok pénzt takaríthatsz meg!

A vásárlást követő néhány percen belül már kezdheted is.

ÉRTÉK: 297€ - neked AJÁNDÉK

A Bónuszokat a 6. Modul végén kapod meg. Hamarabb nem lenne értelme és csak megzavarna a folyamatot. A 6. Modul után igazán élvezni fogod a bónuszokat.

Nos, készen állsz?

Biztosítsd a helyed még ma,

 • mert a tudatalatti pénzblokkok megszüntetése,
 • a pénztörténeted újraindítás gombjának megnyomása segíteni fog Neked abban,
 • hogy többet érj el, hogy az állandó veszekedéseid a szeretteiddel véget érjenek, 
 • hogy jobban érezd magad
 • és hogy az életed minden területén javítani tudj.

U.I. Gondolj arra; ahogyan a pénzel foglalkozol, ugynaúgy teszel mással is, ez azt jelenti, hogy ez a program nem csak abban segít neked, hogy a pénzblokkjaidat elhagyd, hanem abban is segítségedre lesz, hogy átvedd az irányítást az életed felett.

Nem vagy kíváncsi arra, hogy milyen módon tudod az anyagi céljaidat elérni?

Nem érzed elérkezettnek az időt, hogy megengedd magadnak az elképesztő pénzügyi határaid elérést, amik számodra harmóniát, megkönnyebbülést és szabadságot biztosítanak? 

A pénzügyi személyiséged felfedezése mindezt biztosítja számodra, sőt ennél sokkal többet.

Kezdjük most, mert ha komolyan gondolod, hogy nagyobb pénzügyi szabadságra tegyél szert, akkor ne hagyd elveszni ezt az életedet megváltoztató pillanatot.

KATTINTS IDE ÉS REGISZTRÁLJ!

U.U.I.: Ha van még bármilyen kérdésed a PÉNZKÓD Program kapcsán, akkor vedd fel velem bátran a kapcsolatot és segítek Neked a döntésben, hogy valóban Neked való-e. Küldj nekem e-mailt a lenti űrlap segítségével, ami nálam rögtön a  "Kérdés a PÉNZKÓD-ról" tárggyal fog megjelenni a fiókomban. Ezután jelentkezem Nálad 48 óra alatt. 

5 + 10 =

FinanSpirationNach Anmeldung erhalten Sie gleich die URL für den Download

Sie können den Newsletter jederzeit abbestellen

FinanSpirationInspirationen für Ihre persönliche und finanzielle Freiheit
Free Masterclass Week "Wahre fülle leben"