Egy életed van, mire vársz?

Fedezd fel valódi önmagad és élj végre szabadon
Érdekel? Klikk ide!

Te egyedi, különleges és tökéletes vagy!

Nem kell újra feltalálnod magad, vagy valaki mássá válnod, te már tökéletes és gyönyörű vagy a te differenciált egyediségedben.

Ismerd meg önmagad, az egyediségedet és a szépségedet, és találd meg a kiteljesedést az életben!

Ha még nem ismered a személyes Human Designodat, akkor itt megtudhatod.  

Az ingyenes Human Design Chart elkészítéséhez töltsd ki az itt kért információkat.

A program a te pontos születési adatai alapján létrehozza a te "energetikai tervrajzodat", vagy ahogy én nevezem, az ÉLET-TÉRKÉPEDET.

Megadja az egyéni alapelveket, amelyekkel sikeresen megtervezheted az életedet. Egyedi használati utasítást kapsz az életedhez.

Varázslatos pillanat, amikor először ismerkedsz meg az Élet-Térképeddel.

Nyugodtan oszd meg ezt az oldalt barátaiddal, hogy ők is elkészíthessék saját Human Design Chartjukat.

Végre eljött a TE idöd

Gyakran érzed magad egyedül. Mert előre mész, és új utakat nyitsz másoknak

Nem akarsz másoktól függeni

Intenzív igényed van a tágas, nyitott kilátásokra és mindenre, ami új és más

Mélyen gyökerező igényed van az önmegvalósításra és az egyéniségre /individualitásra

Pozitív példakép akarsz lenni a saját egyedi zsenialitásoddal, tehetségeddel és hitelességeddel

Meg akarod találni életed mélyebb értelmét

Szabadnak akarod érezni magad, és hű akarsz maradni önmagadhoz

Életednek egy olyan szakaszában vagy, amikor szeretnéd megvalósítani autentikus egyéniségedet

De ne feledd, hogy az út legalább olyan fontos, mint a cél!

Dolgozz velem -mutatom hogyan

Válaszd ki azt a csomagot, ami neked tetszik!
Apró és fontos tipp, ha még nem volt egy Human Design Alap Elemzésed (akár velem, akár mással), akkor mindig azzal kezdd! Gyerekelemzéseket csak akkor készítek, ha te már elindultál felfedezni saját magadat. Nem várhatjuk el gyermekeinktöl, hogy változzanak, ha mi erre nem vagyunk képesek. Tehát, kezdd mindig magaddal:-) Ez az alap. Utána jöhetnek a többiek.

HumanDesign? Eszik vagy isszák?

Human Design a valódi Éned részletes képét mutatja. Ez egy új, korszerű személyiségelemző eszköz, amely feltárja személyes döntési stratégiádat, különleges képességeid és tehetségeidet, de a fájdalmaid és a gyógyulásához vezető utatad is. Beleszeretsz (újra) önmagadba, megtalálod az igazi énedet, kristálytisztává válik a zsenizónád, kiderül mely embereket vonzod mágnesként, melyik üzleti modell a megfelelő számodra..... és rengeteg másdolgo is. Röviden: A Human Design egy egyéni használati utasítás önmagad, életed és vállalkozásod számára. 

Miért nem hagyhatod ki ezt a lehetöséget?

1. Csak egy életed van

Én hiszek a reinkarnációban és abban, hogy minden, amit adunk, vissza talál hozzánk. Azonban ebben az életünkben véges az idönk. A legtöbbet akarom belöle és magamból kihozni. Nem tudom, mikor üt utolsót az órám. De amíg itt vagyok, nem akarom elvacakolni az idömet. És te?

2. Nyomot akarsz hagyni a világban

Ne tagadd, mert tudom, hogy arra vágysz, hogy legyen értelme annak, éltél. Szeretnéd, ha lenne egy látható nyoma annak, hogy itt voltál. Te szeretnél adni valamit a világnak! Valamit, ami emlékezésre méltó. Ez hajt. Mert örökséget (is) akarsz hagyni a világra. 

3. Valódi Szabadságra vágysz

Rájöttél, hogy nincs semmi, ami annyira gúzsba kötné az életedet, mint a rabság, a valamitöl vagy valakitöl való függség. Itt az ideje, hogy megtaláld és megéld azt a szabadságot, amire éhezel és tested-szellemed-lelked is vágyik. Egyéni kiteljesedés, autentikus élet, önmagaddal hüségben - erre  vágysz és eleged van abból, hogy eddig csak gondolatban vagy részlegesen tudtad átélni. Nincs már kompromisszum. Most az egészet akarod!

Tehetségbányászod & gyémántcsiszolód

Tóth-Máté Adrienn vagyok, 2010 -töl Coach & Mentor & Tréner, 4 gyermekes anya, a RichFamily Academy Ltd nemzetközileg elismert cég megalapítója és vezetöje, az "Újrakezdés Szenvedéllyel" c. könyv írója és ha szeretnéd, akkor a te szabad élet mentorod is. Vállalkozókat inspirálok egy ellenállhatatlan élet megélésének elindításához. Hiszen csak egy életünk van. Itt és Most! Indulhatunk?

Nem vagyunk a természet véletlen darabja

Minden embernek a földön megvan a maga sajátos feladata. Mindannyian egyediek, fontosak és pótolhatatlanok vagyunk. És nem vagyunk egyedül. Kaptunk támogatást, a keleti és nyugati asztrológia, a kínai Változások Könyve (Ji King), a Kabbala, a hindu csakra rendszer, a kvantumfizika együttesen alkotják a szimbiózist a Human Designhoz. Kaptunk egy tervrajzot. Lehetne úgy is nevezni hogy az Emberi Terv. 

éve csinálom

klienssel dolgoztam

fókusz van: A jelenlét

smoothiet ittam közben

FinanSpirationNach Anmeldung erhalten Sie gleich die URL für den Download

Sie können den Newsletter jederzeit abbestellen

FinanSpirationInspirationen für Ihre persönliche und finanzielle Freiheit
Free Masterclass Week "Wahre fülle leben"